Accessoires

GAME ACCESSOIRES

Heeft u uw pc samengesteld of er een gekozen? Rond dan je set-up af met de juiste game accessoires. Niet alleen is het noodzakelijk om bijvoorbeeld een muis te hebben, het maakt de ervaring compleet. Wat is er nu fijner om behalve een snelle pc met geweldige prestaties, een geluidssysteem te hebben wat er voor zorgt dat je volledig ondergedompeld wordt. Of een WQHD monitor met een hoge verversingssnelheid en een gebogen scherm om geen frame te missen. Niet te vergeten de eerder genoemde muis met een hoge DPI, welke voor een geweldige accuratesse zorgt.

PC accessoires zoals u ze wilt

U kunt vele euro’s uitgeven aan de meest geweldig pc, maar zonder de juiste pc accessoires heeft u niet de ervaring die de pc verdient. Wij bij Arctic Secrets bieden u de monitoren, toetsenborden, muizen en headsets die uw set-up afronden. Behalve hoge pc prestaties helpen snelheid en nauwkeurigheid in je accessoires je hoge prestaties te behalen. Net als de muis met een hoge DPI, helpt een game toetsenbord je snelheid en accuratesse verbeteren.

Een groot aanbod aan gaming accessoires

Gamen is beleven. Hoe dieper je in de game verdrinkt, hoe beter! Hierbij helpen de headsets. Een gaming headset heb je natuurlijk in verschillende soorten en maten. Van stereo tot 7.1 dolby surround audio. Ook de microfoon is geoptimaliseerd voor het gamen. Bij de duurdere modellen is er zelfs een demping van het achtergrond geluid. Verder is er natuurlijk nog de keus voor bedraad of draadloos. Door het ontbreken van een draad heb je in ieder geval niet het risico dat je blijft hangen als je snel even iets wil pakken.

De kroon op het werk: de monitor

Nu we bijna aan het eind zijn van de set-up, komen we bij een zeer belangrijk deel van een game pc. Namelijk het beeldscherm. Van alle game pc accessoires, is deze toch wel een van de meest cruciale, aangezien je zonder een scherm niet ziet wat er zich afspeelt. De beperking van het scherm zit hem in het budget dat je vrij hebt gemaakt. Zo kun je kiezen voor een Full HD scherm als we onder in het segment kijken. Dit loopt op dit moment op tot een gebogen scherm met een resolutie van 2560 x 1080. Waarom nog geen 4K? Dit omdat 4K nog niet goed ondersteund wordt door de huidige hardware.

Game accessoires koop je bij Arctic Secrets

Bij Arctic Secrets bieden wij alle game accessoires pc aan in een groot prijsbereik. Zo bent u er van gegarandeerd dat u het beste product krijgt tegen een scherpe prijs. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over onze accessoires? Neem dan even contact met ons op voor meer informatie.