Headsets

GAMING HEADSETS

Geweldige gaming headsets vind je bij Arctic Secrets! Voor de kleine beurs, maar ook voor de high-end gamers die het beste van het beste zoeken. Wij hebben de gaming headset voor jou! 5.1 of 7.1 surround sound? Geen probleem, we bieden diverse gaming headsets aan die dit ondersteunen.

 
 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 
 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Welke gaming headset moet ik kiezen?

Gaming headsets heb je natuurlijk weer in verschillende soorten en maten. Wil je echt in het spel getrokken worden? Dan kun je het beste gaan voor een 7.1 surround sound gaming headset. De microfoon op al onze gaming headsets is van goede kwaliteit, de duurdere typen hebben nog wat extra’s wat dit betreft, zoals geluiddemping van achtergrondgeluiden en de kwaliteit van je stem is nog een stukje beter dan de bij de budget gaming headsets. Ons gehele aanbod van gaming headsets zit ook lekker comfortabel op je oren en hoofd. De duurdere gaming headsets worden veelal van lichter/dunner materiaal gemaakt waardoor deze nog net wat minder ‘aanwezig’ zijn op je hoofd.

Draadloze gaming headsets

We bieden ook draadloze gaming headsets aan. Deze zijn geweldig in gebruik, geen snoer die je constant lastig valt! Een draadloze gaming headset werkt veelal via bluetooth en daarbij lever je niet in op de geluidskwaliteit, daarnaast heb je meestal ook nog de optie om je gaming headset toch via kabel te verbinden indien de batterij leeg zou zijn ondanks de lange tijd dat deze meegaat. Al eens opgestaan met je gaming headset nog op je hoofd en verbonden met de kabel, waardoor je je USB/audio poort kapot trekt? Dat is dan verleden tijd met een wireless gaming headset!