Muizen

GAMING MUIZEN

De beste gaming muizen vind je bij Arctic Gaming. Wij bieden verschillende gaming muizen aan van basic tot high end. High-end gaming muizen zonder veel poespas en gaming muizen met macrotoetsen waardoor je meer acties kunt uitvoeren met je gaming muis.

 
 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 
 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wat is een gaming muis?

Een gaming muis is gemaakt voor gamers. Gaming muizen beschikken over betere technologie die normaliter niet nodig is bij reguliere muizen. Een gaming muis heeft bijvoorbeeld een gevoeligere sensor die ook preciezer is. Je muisbewegingen worden dus sneller opgemerkt door de muis en deze zal sneller en correcter het signaal doorsturen naar je game pc. Je gaming muis zorgt ervoor dat je sneller acties kunt uitvoeren in je games en daarnaast met meer precisie. Dat is natuurlijk erg handig bij shooter games. Zo kan een gaming muis het verschil maken tussen raak en mis schieten. Verder zul je ook merken dat een gaming muis je soepeler laat bewegen over het schermen en in games om je heen kijken of richten. Ga je gamen? Dan is een gaming muis zeker aan te raden!

Welke gaming muizen zijn er zoal?

Er zijn diverse gaming muizen op de markt. Veelal zijn gaming muizen al voorzien van extra knoppen en betere lasersensoren waardoor je precies en vloeiend kunt bewegen. Maar het gaat verder dan dit op het gebied van gaming muizen. Er is bij veel gaming muizen nog wat extra software van de fabrikant wat je meer opties biedt, zoals bijvoorbeeld acceleration. Dit zorgt ervoor dat naarmate je sneller met de gaming muis beweegt deze software ervoor zorgt dat dit gedetecteerd wordt en je nog een extra boost geeft waardoor je je bijvoorbeeld in een spel sneller kunt omdraaien (om maar een voorbeeld te noemen). Macro toetsen op een gaming muis net zoals bij je gaming toetsenbord zijn erg handig, dit zorgt ervoor dat je veel meer verschillende en vaak complexere acties kunt uitvoeren met alleen je gaming muis. Dit zorgt ervoor dat je sneller kunt handelen en daarmee je voordeel haalt in games.