Toetsenborden

GAMING TOETSENBORDEN (QWERTY)

Bij Arctic Secrets vind je verschillende gaming toetsenborden in alle soorten en maten. Vaak worden ze ook gecombineerd met een gaming muis en samen verkocht als gaming combo. Het aanbod gaat van simpel tot zeer uitgebreide gaming toetsenborden. Gaming toetsenborden de normale lay-out en echte gaming toetsenborden met macro toetsen, bediening van het geluid en nog veel meer. Daarnaast maken we nog een onderscheid tussen normale en mechanische gaming toetsenborden.

 
 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 
 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Welk Gaming Toetsenbord moet ik kiezen?

Welk gaming toetsenbord je het beste kunt kiezen ligt natuurlijk aan wat je er graag mee wilt doen. Speel je MMO’s zoals World of Warcraft, dan is het wellicht handig om een aantal macro toetsen te hebben op je gaming toetsenbord. Hiermee kun je een reeks acties instellen op 1 knop, wanneer je erop drukt voert je personage dus al deze acties tegelijkertijd uit! Erg handig dus. Daarnaast zijn er veel gaming toetsenborden in de aanbieding met en zonder verlichting. Sommige gaming toetsenborden beschikken over 1 kleur, de andere gaming toetsenborden hebben meestal een RGB verlichting die kan worden ingesteld door de gebruiker via software van de fabrikant.

Wat is een mechanisch gaming toetsenbord?

Verder hebben we nog een verschil tussen normale gaming toetsenborden die beschikken over rubber domes onder de toetsen, om een actie uit te voeren moet je de toets helemaal indrukken. Een andere variant zijn mechanische gaming toetsenborden, deze maken gebruik van mechanische switches, het type switch kan verschillen. Het belangrijkste verschil hierbij is dat de toetsen niet helemaal hoeven te worden ingedrukt om een actie uit te voeren en reageert dus veel sneller, dit kan je een behoorlijk voordeel geven in diverse games. Verder is de levensduur van een mechanisch gaming toetsenbord beduidend langer dan een regulier gaming toetsenbord.