Tom Clancy's - The Division® 2 Actie

Krijg bij Arctic Gaming nu Tom Clancy’s The Division® 2 GRATIS bij aankoop van deelnemende AMD desktop processoren.

Actieperiode: 9 januari 2019 t/m 6 april 2019, of zolang de voorraad strekt
Claimperiode (bij Arctic Gaming): 9 januari 2019 t/m 6 april 2019
Claimperiode (bij AMD): 9 januari 2019 t/m 1 juni 2019
Geldig op deze geselecteerde AMD-processoren: Ryzen 7 2700X, Ryzen 7 2700, Ryzen 5 2600X, Ryzen 5 2600, Ryzen 5 2400G.

AMD Ryzen processors van het AM4 platform bieden de grootste totale processorkracht voor de prijs. Dit maakt ze zeer geschikt voor gamecomputers of professionele systemen met een maximale prijs/prestatie verhouding.

Hoe te claimen

  • Stap 1: Koop gedurende de actieperiode een deelnemend product.
  • Stap 2: Ontvang het product en de factuur.
  • Stap 3: Stuur binnen de claimperiode (bij Arctic Gaming) de factuur per email naar info@arctic-gaming.nl met als onderwerp "AMD Ryzen The Division 2 Bundle".
  • Stap 4: Ontvang binnen 5 werkdagen een vouchercode per email.
  • Stap 5: Verzilver de vouchercode binnen de claimperiode (bij AMD) via www.amdrewards.com
  • Stap 6: Activeer en installeer The Division 2. Je kan The Division 2 pas spelen vanaf de releasedatum: 15-03-2019.

Actievoorwaarden van AMD zijn van toepassing. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Actie is van toepassing op aankopen met een factuurdatum tussen 9 januari 2019 en 6 april 2019, zolang de voorraad strekt. Voor aankopen die niet uitgeleverd worden binnen de actieperiode wordt de factuurdatum automatisch geplaatst na de actieperiode, waardoor de aankoop niet meer in aanmerking komt voor de actie. Als de software een leeftijdsbeoordeling van PEGI heeft ontvangen, dan verklaart u door het aanvragen van de code kennisgenomen te hebben van deze beoordeling en hieraan te voldoen. Indien u na verzilvering van de code(’s) uw product(en) retourneert onder het herroepingsrecht, komt het gebruiksrecht op de software te vervallen en behoudt Azerty zicht het recht voor om een factuur te sturen ter hoogte van de originele verkoopwaarde van de betreffende software. Uitvoering van deze actie vindt volledig plaats via AMD, Azerty & Arctic Gaming hebben geen invloed op de uitvoering van de actie. AMD, Azerty en Arctic Gaming behouden zich het recht voor om zonder verder bericht de actievoorwaarden tussentijds aan te passen, de inhoud van de bundel te wijzigen of de actie te beëindigen.