Contact- en bedrijfs informatie

Arctic Secrets richt zich op de bouw van zeer hoogwaardige computers, uitsluitend gericht op de Europese markt. Wij zijn échte computerfanaten en steken onze passie in de ontwikkeling van de beste computersystemen. Bij ons kunt u uw (game) pc samenstellen. Arctic Secrets is gevestigd in Beek (L) in Nederland en actief in heel België, Duitsland en Nederland. De technici van Arctic Secrets hebben jarenlange ervaring en dit garandeert u een perfecte computer op maat dat volledig aan al uw eisen voldoet. Naast het bouwen van computersystemen op maat richten wij ons op de ontwikkeling van nieuwe hard- en software, waarmee onze systemen verder kunnen worden verbeterd en zich nog beter kunnen worden onderscheiden.

Game PC Ryzen
Game PC Ryzen

AMD’s nieuwe RYZEN CPU’s variëren van budget-vriendelijke quadcores tot supersnelle 8-cores! Goede prijs/prestatie verhouding en super multicore prestaties.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Intel
Game PC Intel

Intel's mainstream platform varieert van 4 tot 6 cores en beschikt nog steeds over de hoogste kloksnelheden en single core prestaties. De beste keuze voor gaming!

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Ultra
X299 Skylake-X

Intel’s X299 processors variëren van 4 tot 18 cores en bieden de hoogste multicore prestaties voor de extreemste PC’s!

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Threadripper
Threadripper

AMD’s X399 Threadripper processors variëren van 8 tot 32 cores en bieden extreem hoge multicore prestaties voor de prijs.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf

Snowfox RE
SNOWFOX R.E.

Geen toeters en bellen, wél supersnelle hardware van topkwaliteit. Voor het geld vind je geen betere game PC voor 1080p!

Direct bestellen
Snowfox RGB Intel
SNOWFOX RGB
ULTIMATE INTEL

Super snel, zowel qua uiterlijk als qua performance! Met een i5 6-core en een GTX 1070Ti scheur je door al je games heen!

Direct bestellen
Snowfox RGB Intel
SNOWFOX RGB
ULTIMATE AMD

Krachtig met een GTX 1070 Ti en Ryzen 5 2600 processor met zes cores en twaalf threads, voor super hoge multicore prestaties!

Direct bestellen

ARCTIC SECRETS - Computersystemen

Wij staan garant voor perfectie en bieden daarom onze klanten de meest hoogwaardige computersystemen, bestaande uit onderdelen van hoge kwaliteit. Bovendien bieden wij een topservice en korte levertijden. Heeft u interesse in een offerte of vrijblijvend advies met betrekking tot eventuele nieuwe systemen en/of upgrade van uw huidige systemen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden