GAME COMPUTER

Een game computer koop je bij Arctic Secrets! Al onze game computers zijn voorzien van de beste kwaliteit onderdelen. Je kunt de standaard game computer altijd uitbreiden met een van onze updates. Bij ons vind je de game computer die het beste past bij de games die jij speelt. Standaard ontvang je levenslang garantie bij aankoop van je favoriete game computer. Benieuwd naar de game computers uit het assortiment van Arctic Secrets? Neem een kijkje bij onze game computer modellen en koop je favoriete game pc.

Game PC Ryzen
Game PC Ryzen

AMD’s nieuwe RYZEN CPU’s variëren van budget-vriendelijke quadcores tot supersnelle 8-cores! Goede prijs/prestatie verhouding en super multicore prestaties.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Intel
Game PC Intel

Intel's mainstream platform varieert van 4 tot 6 cores en beschikt nog steeds over de hoogste kloksnelheden en single core prestaties. De beste keuze voor gaming!

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Ultra
X299 Skylake-X

Intel’s X299 processors variëren van 4 tot 18 cores en bieden de hoogste multicore prestaties voor de extreemste PC’s!

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Threadripper
Threadripper

AMD’s X399 Threadripper processors variëren van 8 tot 32 cores en bieden extreem hoge multicore prestaties voor de prijs.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf

Snowfox RE
SNOWFOX R.E.

Geen toeters en bellen, wél supersnelle hardware van topkwaliteit. Voor het geld vind je geen betere game PC voor 1080p!

Direct bestellen
Snowfox RGB Intel
SNOWFOX RGB
ULTIMATE INTEL

Super snel, zowel qua uiterlijk als qua performance! Met een i5 6-core en een GTX 1070Ti scheur je door al je games heen!

Direct bestellen
Snowfox RGB Intel
SNOWFOX RGB
ULTIMATE AMD

Krachtig met een GTX 1070 Ti en Ryzen 5 2600 processor met zes cores en twaalf threads, voor super hoge multicore prestaties!

Direct bestellen

Wat is het verschil tussen een gewone computer en een game computer?

Het verschil tussen een gewone computer en een game computer is dat een game computer beschikt over betere onderdelen die als doel hebben om de games op zijn mooiste weer te geven tijdens het spelen. Daarnaast zorgt een game computer ervoor dat gamers een voordeel behalen in multi-player games doordat de game computer sneller reageert en meer weergeeft dan een gewone computer. Vaak gaat dit om milliseconden en kleine details, maar kunnen in veel situaties het verschil maken.

Game computer op maat samenstellen

Als jij graag een game computer op maat wilt hebben, dan doen wij ons uiterste best om al jouw wensen en eisen op te nemen in de samenstelling van de game computer. We adviseren je daarbij ook wat een betere keuze zou zijn voor jou. Je uiteindelijke doel is gamen en om het beste uit die game ervaring te halen en daar gaan wij voor zorgen! Wij stellen je concrete vragen waarmee jij ons gaat helpen om de beste samenstelling voor jou te kunnen maken. Een game computer samenstellen was nog nooit zo eenvoudig!

De goedkopere varianten van de gaming computer

Jij hebt geen high-end gaming computer nodig? Omdat je bijvoorbeeld alleen games als Minecraft wilt spelen? Natuurlijk! Dat kan ook bij Arctic Secrets. Je kunt bij ons al een game computer kopen voor minder dan 400 euro! Krijg ik dan wel nog dezelfde service? Ja! Je krijgt exact dezelfde services en ondersteuning als iemand die een high-end game computer bij ons bestelt. Wij maken geen onderscheid en helpen ook klanten met een kleiner budget met als doel het realiseren van maximale tevredenheid.

De prijs-kwaliteit verhouding bij Arctic Secrets

Al deze services en high-end componenten geassembleerd tot de beste game computer dat zal wel wat kosten? Nee, wij zijn momenteel de goedkoopste partij in de Benelux op het gebied van high-end game computers. Hoe komt dat? Wij hanteren eerlijke prijzen. Dat houdt in dat waar andere aanbieders hun marges hetzelfde houden wanneer je duurdere componenten selecteert en daarmee een duurder systeem, laten wij onze marges zakken naarmate het component en daarmee de game computer duurder wordt.