GAME COMPUTER KOPEN

Vind je een game computer kopen moeilijk? Schrikt het grote aanbod je af? Wij weten ook dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Voor ieder soort gamer is er een model beschikbaar. Wij helpen je graag met jouw game desktop samenstellen. Van een kant-en-klare desktop tot het zelf configureren van jouw droom game computer. De keuze is aan jou. Wij weten ook dat het kopen van een game computer voor vele mensen een flinke investering kan zijn. Dat is ook de reden dat wij de beste kwaliteit bieden tegen de scherpste prijzen.

Game PC Ryzen
Game PC Ryzen

AMD’s nieuwe RYZEN CPU’s variëren van budget-vriendelijke quadcores tot supersnelle 8-cores! Goede prijs/prestatie verhouding en super multicore prestaties.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Intel
Game PC Intel

Intel's mainstream platform varieert van 4 tot 6 cores en beschikt nog steeds over de hoogste kloksnelheden en single core prestaties. De beste keuze voor gaming!

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Ultra
X299 Skylake-X

Intel’s X299 processors variëren van 4 tot 18 cores en bieden de hoogste multicore prestaties voor de extreemste PC’s!

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Threadripper
Threadripper

AMD’s X399 Threadripper processors variëren van 8 tot 32 cores en bieden extreem hoge multicore prestaties voor de prijs.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf

Snowfox RE
SNOWFOX R.E.

Geen toeters en bellen, wél supersnelle hardware van topkwaliteit. Voor het geld vind je geen betere game PC voor 1080p!

Direct bestellen
Snowfox RGB Intel
SNOWFOX RGB
ULTIMATE INTEL

Super snel, zowel qua uiterlijk als qua performance! Met een i5 6-core en een GTX 1070Ti scheur je door al je games heen!

Direct bestellen
Snowfox RGB Intel
SNOWFOX RGB
ULTIMATE AMD

Krachtig met een GTX 1070 Ti en Ryzen 5 2600 processor met zes cores en twaalf threads, voor super hoge multicore prestaties!

Direct bestellen

Koop je eigen samengestelde game computer

Bij Arctic Secrets stellen we je in staat om je game computer volledig zelf samen te stellen. Iedere gamer heeft zijn of haar eigen wensen. Wat voor soort gamer je ook bent, bij Arctic Secrets kun je altijd jouw perfecte game computer kopen. Kies uit een van onze standaard game pc modellen of laat een pc bouwen die volledig naar eigen wens is samengesteld. Het samenstellen van je eigen game computer biedt eindeloze mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor spectaculaire graphics en heb je zelf invloed op hoe krachtig je game computer wordt. Jij hebt zelf ook invloed op het uiterlijk van je game computer. Al je eigen wensen kun je zelf dus verwerken in je ideale game computer. Neem eens een kijkje op onze website en start meteen met het game desktop samenstellen. Is je ideale game computer samengesteld, dan kun je meteen je gaming computer kopen.

Een nieuwe computer kopen bij Arctic Secrets

Voor diegene die het lastig vinden om een game computer te kiezen, hebben wij enkele standaard nieuwe computers in de aanbieding. Op de pagina ‘onze modellen’ staan enkele standaard desktop pcmodellen die je direct kunt bestellen. Binnen enkele stappen kun je een nieuwe computer kopen die aansluit bij jouw eigen wensen. Naast de hoogste kwaliteit materialen voor deze nieuwe computers, bieden wij uitstekende service. Denk aan hierbij aan:

  • Standaard levenslang garantie bij aankoop van een nieuwe computer
  • Professionele montage
  • Arctic SuperSafe verpakking
  • Uitgebreide optische- en technische kwaliteitscontrole
  • Levenslange ondersteuning

Arctic Secrets - online jouw game computer kopen

Bij Arctic Secrets kun jeheel eenvoudig online jouw game computer kopen. Het online gamecomputer kopen heeft als voordeel dat wij de totale kosten kunnen reduceren. Wij hebben namelijk geen fysieke winkel en daardoor automatisch minder personeelskosten. Dit zorgt ervoor dat jij voor de scherpste prijs je game computer koopt. Je hoeft niet eens je huis uit te komen om een game computer te kopen. Naast onze scherpe prijzen kun je profiteren onze service waarbij wij de gekochte game computer gratis bij je thuis bezorgen. Op het moment dat je online je gaming computer gaat samenstellen kun je op onze assistentie rekenen. Wij ondersteunen je stapsgewijs om uiteindelijk de perfect samengestelde game pc te realiseren. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij jou ook online op de beste manier kunnen helpen. Betrouwbaarheid staat bij ons voorop, dit uit zich in het webshop keurmerk waarover wij beschikken. Voor aanvullende vragen kun je contact met ons opnemen via de live-chat, e-mail of telefonisch. telefoon of e-mail. Wij helpen je graag verder!