GAME COMPUTER SAMENSTELLEN

Een game computer zelf samenstellen is dé oplossing voor veel gameliefhebbers. Iedereen is op zoek naar een desktop pc met andere specificaties, omdat steeds weer andere prestaties van de computer worden verwacht. Wil je een game computer samenstellen, dan zul je ongetwijfeld veeleisend zijn. Niemand zit te wachten op haperingen tijdens een online stream of grafisch kwaliteitsverlies. Jij wilt de snelste videokaart, een krachtige processor en een computer die gebruiksvriendelijk is. Ook wanneer je hem na een poosje wilt upgraden. Een gaming computer zelf samenstellen is een ideale oplossing waardoor je exact kunt bepalen aan welke eisen de computer moet voldoen. Wij staan altijd voor je klaar. De beste game computers samenstellen, is ons vak.

Game PC Ryzen
Game PC Ryzen

AMD’s nieuwe RYZEN CPU’s variëren van budget-vriendelijke quadcores tot supersnelle 24-cores! Goede prijs/prestatie verhouding en super multicore prestaties.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Intel
Game PC Intel

Intel's mainstream platform varieert van 4 tot 8 cores en beschikt nog steeds over de hoogste kloksnelheden en single core prestaties. De beste keuze voor gaming!

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Ultra
X299 Skylake-X

Intel’s X299 processors variëren van 4 tot 18 cores en bieden de hoogste multicore prestaties voor de extreemste PC’s!

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Threadripper
Threadripper

AMD’s X399 Threadripper processors variëren van 8 tot 32 cores en bieden extreem hoge multicore prestaties voor de prijs.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf

Snowfox RE
SNOWFOX R.E.

Geen toeters en bellen, wél supersnelle hardware van topkwaliteit. Voor het geld vind je geen betere game PC voor 1080p!

Direct bestellen
Snowfox RGB Intel
SNOWFOX RGB
ULTIMATE INTEL

Super snel, zowel qua uiterlijk als qua performance! Met een i5 6-core en een GTX 1070Ti scheur je door al je games heen!

Direct bestellen
Snowfox RGB Intel
SNOWFOX RGB
ULTIMATE AMD

Krachtig met een GTX 1070 Ti en Ryzen 5 2600 processor met zes cores en twaalf threads, voor super hoge multicore prestaties!

Direct bestellen

Zelf uw eigen computer samenstellen

Een eigen game pc samenstellen is in veel gevallen een financieel onaantrekkelijke keuze. Bij Arctic Secrets ben je op het juiste adres voor zeer hoge kwaliteit en bijzonder scherpe prijzen. Wij zijn niet voor niets de allerbeste op het gebied van prijs/kwaliteitsverhoudingen. Zelf je eigen computer samenstellen is niet voor iedereen even gemakkelijk. Om jou te ondersteunen in dit proces hebben wij een uitstekende klantenservice waardoor wij je op ieder moment kunnen bijstaan wanneer je een eigen game pc wilt samenstellen. Een game computer bouwen bij Arctic Secrets betekent daarnaast ook dat je nieuwe computer is uitgerust met de allerbeste componenten, wat zorg draagt voor de meest complete computersystemen. Wij zoeken de grenzen op in de wereld van game pc’s en helpen je graag met het zelf samenstellen van je computers zoals jij deze voor ogen hebt. Ga direct zelf aan de slag met een het pc samenstellen van een ultieme game computer.

Hoe ziet het proces van het game computer samenstellen eruit?

Een game computer zelf samenstellen bij Arctic Secrets gaat snel en gemakkelijk. Doordat wij de hoogste kwaliteit nastreven neemt het zorgvuldig opbouwen en uitgebreid testen van jouw game computer zo’n 2 tot 3 dagen in beslag. Vervolgens wordt de pc zo spoedig mogelijk en op veilige wijze verzonden. Wij zijn je graag van dienst bij het zelf samenstellen van de beste game computer en zijn voor al je vragen bereikbaar middels het contactformulier of via de live-chat functie op onze website!

Wat zijn de kosten voor het zelf samenstellen van een computer?

We kunnen geen vaste prijs afgeven voor het computer samenstellen, omdat de kosten erg kunnen variëren. Je kunt namelijk zelf kiezen of je voor een goedkopere of duurdere samenstelling gaat. Wat wij je wel kunnen garanderen is dat je bij ons nooit teveel betaalt. Wil je graag een goedkopere variant, dan kun je bijvoorbeeld kosten besparen door componenten weg te laten die voor jou niet noodzakelijk zijn.

Waarom kiezen voor Arctic Secrets?

Arctic Secrets maakt het mogelijk om je droom game computer samen te stellen, voor een scherpe prijs. Daarnaast bieden wij een uitstekende service:

  • Levenslang standaard garantie
  • Professionele montage
  • Uitgebreide optische- en technische kwaliteitscontrole
  • SuperSafe verpakking
  • Levenslange ondersteuning, incl. teamviewer