GAME DESKTOP KOPEN

Een game desktop kopen doe je bij Arctic Secrets. Wij zijn op dit moment de goedkoopste aanbieder van game desktops in Nederland. Naast een goede prijs staan wij voor kwaliteit, onze specialisten hebben jarenlangen ervaring en we gebruiken alleen A-merk onderdelen. Ook service staat hoog bij ons in het vaandel, wij installeren gratis Windows, overclocken je systeem en optimaliseren je game desktop om optimale gaming prestaties te kunnen leveren. Een game desktop kopen doe je bij Arctic Secrets, jij hoeft nergens over na te denken of je zorgen om te maken. Wij zorgen ervoor dat je de allerbeste game desktop krijgt die top prestaties kan leveren en dat voor een scherpe prijs. Ga vandaag nog aan de slag met onze handige pc builder!

Game PC Ryzen
Game PC Ryzen

AMD’s nieuwe RYZEN CPU’s variëren van budget-vriendelijke quadcores tot supersnelle 8-cores! Goede prijs/prestatie verhouding en super multicore prestaties.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Intel
Game PC Intel

Intel's mainstream platform varieert van 4 tot 6 cores en beschikt nog steeds over de hoogste kloksnelheden en single core prestaties. De beste keuze voor gaming!

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Ultra
X299 Skylake-X

Intel’s X299 processors variëren van 4 tot 18 cores en bieden de hoogste multicore prestaties voor de extreemste PC’s!

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Threadripper
Threadripper

AMD’s X399 Threadripper processors variëren van 8 tot 32 cores en bieden extreem hoge multicore prestaties voor de prijs.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf

Snowfox RE
SNOWFOX R.E.

Geen toeters en bellen, wél supersnelle hardware van topkwaliteit. Voor het geld vind je geen betere game PC voor 1080p!

Direct bestellen
Snowfox RGB Intel
SNOWFOX RGB
ULTIMATE INTEL

Super snel, zowel qua uiterlijk als qua performance! Met een i5 6-core en een GTX 1070Ti scheur je door al je games heen!

Direct bestellen
Snowfox RGB Intel
SNOWFOX RGB
ULTIMATE AMD

Krachtig met een GTX 1070 Ti en Ryzen 5 2600 processor met zes cores en twaalf threads, voor super hoge multicore prestaties!

Direct bestellen

Desktop kopen - de voordelen:

Online je desktop kopen bij Arctic Secrets heeft een aantal voordelen. Je hoeft niet naar de winkel en je kunt vanuit je luie stoel een desktop kopen. Daarnaast verzenden wij volledig gratis de door jouw samengestelde game desktop en zijn de risico’s voor beschadiging tijdens het vervoeren voor ons. Dit is niet het geval wanneer je een game desktop in de winkel koopt. Wanneer je een game desktop in de winkel koopt, moet je er goed op letten op welke merken componenten gebruikt worden. In veel gevallen worden onbekende merken gebruikt om inkoop kosten te besparen. De kans is dan groot dat je na een aantal maanden een kapotte game desktop hebt en deze dus terug kunt sturen. Bij Arctic Secrets gebruiken we alleen componenten van de top merken. Een van de vele voordelen van een desktop pc kopen bij Arctic Secrets.

Desktop pc kopen

Een desktop pc kopen is voor vele mensen geen dagelijks werk en kan dus behoorlijk ingewikkeld zijn. Wij doen dit wel dagelijks en daarom helpen wij je graag bij het computer samenstellen. Wij begeleiden je graag in het samenstellen van je desktop pc tot aan de daadwerkelijke aankoop van de desktop pc. Het is ook mogelijk om alleen je samenstelling controleren op fouten of te adviseren voor een nog betere samenstelling. Heb je ergens anders ongeveer dezelfde samenstelling gevonden maar voor minder geld, dan bieden wij jou een nog beter alternatief voor een scherpere prijs. Je kunt ook kiezen uit een van de door ons samengestelde modellen. Dit zijn over het algemeen de meest voorkomende samenstellingen die het beste passen bij bepaalde games of gametypen. Mocht je ook hier iets in aan willen passen dan is dit ook mogelijk. Wat je keuze ook is, wij garanderen altijd de beste prestaties en kwaliteit tegen de meest aantrekkelijkste prijzen. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via de live-chat, telefoon of stuur een mail. Een desktop pc kopen doe je bij Arctic Secrets.