GAME DESKTOP SAMENSTELLEN

Wil jij een unieke game desktop die volledig aansluit op jouw wensen? Dan is een game desktop samenstellen de ideale oplossing! Met de gebruiksvriendelijke configurator van Arctic Secrets kun jij jouw game desktop helemaal zelf samenstellen. De voeding, het moederbord, de videokaart en de verlichting, alle componenten komen in de configurator aan bod. Het systeem geeft aan welke componenten niet met elkaar gecombineerd kunnen worden en komt met gepaste alternatieven waaruit je kunt kiezen. Ook als je niet super technisch bent, kun je bij ons eenvoudig je game desktop samenstellen!

Game PC Ryzen
Game PC Ryzen

AMD’s nieuwe RYZEN CPU’s variëren van budget-vriendelijke quadcores tot supersnelle 8-cores! Goede prijs/prestatie verhouding en super multicore prestaties.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Intel
Game PC Intel

Intel's mainstream platform varieert van 4 tot 6 cores en beschikt nog steeds over de hoogste kloksnelheden en single core prestaties. De beste keuze voor gaming!

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Ultra
X299 Skylake-X

Intel’s X299 processors variëren van 4 tot 18 cores en bieden de hoogste multicore prestaties voor de extreemste PC’s!

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Threadripper
Threadripper

AMD’s X399 Threadripper processors variëren van 8 tot 32 cores en bieden extreem hoge multicore prestaties voor de prijs.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf

Snowfox RE
SNOWFOX R.E.

Geen toeters en bellen, wél supersnelle hardware van topkwaliteit. Voor het geld vind je geen betere game PC voor 1080p!

Direct bestellen
Snowfox RGB Intel
SNOWFOX RGB
ULTIMATE INTEL

Super snel, zowel qua uiterlijk als qua performance! Met een i5 6-core en een GTX 1070Ti scheur je door al je games heen!

Direct bestellen
Snowfox RGB Intel
SNOWFOX RGB
ULTIMATE AMD

Krachtig met een GTX 1070 Ti en Ryzen 5 2600 processor met zes cores en twaalf threads, voor super hoge multicore prestaties!

Direct bestellen

Desktop samenstellen de voordelen:

Een desktop samenstellen kan ook lastig zijn. Er zijn namelijk heel veel verschillende opties en mogelijkheden. Wij weten dit als geen ander en daarom hebben wij een handige online configurator ontwikkeld. Binnen de configurator zijn alle hardware componenten opgedeeld in overzichtelijke categorieën en kun je elk hardwarecomponent individueel kiezen. Videokaarten, processoren, harde schijven en zelf de verlichting en het laten bedrukken van de behuizing behoord tot de mogelijkheden. Ook wanneer je er een onderdeel niet tussen ziet staan, hebben wij een oplossing. Vraag ons via de live-chat, telefoon of mail naar de mogelijkheden en wij zorgen ervoor dat het desbetreffende onderdeel toch geplaatst wordt. Een desktop zelf samenstellen is altijd een voordelige keuze dan wanneer je voor een standaard model kiest.

Wanneer je voor een standaard model kiest zitten er meestal onderdelen in die je niet nodig hebt of graag anders had gezien. Wanneer je zelf gaat samenstellen heb je dit probleem niet, dit komt omdat alles op maat is en je niet betaald voor onderdelen die je toch niet nodig hebt. Daarnaast kunt je besparen op overbodige onderdelen en houd je budget over om een nog een krachtigere game desktop samen te stellen. Zelf desktop samenstellen is dus altijd een goede keuze. Een game desktop kopen doe je ook daarom bij Arctic Secrets!

Desktop pc samenstellen

Een desktop pc samenstellen doe je omdat je graag een desktop pc op maat wilt hebben. Maar dit is niet voor iedereen weggelegd. Daarom is het bij Arctic Secrets ook mogelijk te kiezen uit door ons samengestelde modellen. Ideaal voor de zakelijke markt of voor mensen die geen tijd hebben om zich in de wereld van het computer samenstellen te verdiepen. Daarnaast is het ook mogelijk om een geheel op maat desktop pc door ons te laten samenstellen. Jij vertelt ons wat je wensen en behoeften zijn en wij zorgen voor een gepaste samenstelling waarmee je de benodigde applicaties optimaal kunt gebruiken. Daarna assembleren wij je systeem en installeren alle nodige software en drivers. Wanneer je je desktop pc ontvangt dien je de stekkers maar in het stopcontact te steken je kunt aan de slag! Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!