Arctic Gaming Laptops

Als je graag de wereld intrekt en daarbij gewoon lekker wilt gamen, dan is een Gaming Laptop van Arctic Secrets een uitstekende keuze! We hebben vier modellen die elk zijn samengesteld uit onderdelen die elkaar perfect aanvullen.

IceBreaker Gaming Laptop - Level 1
Gaming Laptop Lv1

Een razendsnelle Intel Core i5 processor en Nvidia GTX 1050 videokaart voor zowel gaming als vormgeving.

prestatie
Bestel nu!
IceBreaker Gaming Laptop - Level 2
Gaming Laptop Lv2

Een echte alleskunner en beschikt over een echte kracht, met de Intel Core i7 processor en Nvidia GTX 1050 Ti.

prestatie
Bestel nu!
IceBreaker Gaming Laptop - Level 3
Gaming Laptop Lv3

Een beest voor gaming, de Intel Core i7 processor en Nvidia GTX 1070 videokaart.

prestatie
Bestel nu!
IceBreaker Gaming Laptop - Level 4
Gaming Laptop Lv4

Een echte krachtpatser en de beste gaming laptop die er bestaat, met de Intel Core i7 processor en 2x Nvidia GTX 1080 videokaarten in SLI voor ongelimiteerd gamen.

prestatie
Bestel nu!

Een Gaming Laptop kopen

Met de steeds kleiner wordende onderdelen en alsmaar groeiende prestaties, komen Gaming Laptops steeds dichterbij de een volwaardige Game PC. Dit zorgt ervoor dat laptops steeds krachtiger worden zonder dat je inlevert op de mobiliteit. Of je hem nou graag wil hebben voor school of de blits wil maken op LAN-party’s, alles is mogelijk met een Gaming Laptop van Arctic Secrets!

De mogelijkheden van een Gaming Laptop

Je kan gamen waar je wil! Dat is toch ideaal? Zit je liever buiten? Gewoon doen! Dat Gaming Laptops steeds dichterbij volwaardige Game PC’s komen betekent ook dat dezelfde onderdelen gebruikt worden. Ook een Gaming Laptop is dus upgradebaar! Dus als jij niet meer tevreden bent met, bijvoorbeeld, de prestaties van je videokaart.. Dan prik je er gewoon een nieuwe in! Zo simpel kan het zijn!

Gaming Laptop VS Gaming PC

Dat is een Gaming PC krachtiger is dat is natuurlijk duidelijk, maar zit er ook een scherm aan een Gaming PC? Met een Gaming Laptop heb een heuse all-in-one die je gemakkelijk in je tas kan stoppen en kan meenemen. Als je hem uit je tas haalt en openklapt kun je gewoon meteen aan de slag!

Een Laptop wordt ook wel ietsjes warmer dan een normale luchtgekoelde Gaming PC, maar heeft daardoor natuurlijk ook weer een grotere omvang. Gelukkig zijn al onze laptops zo ontworpen dat ze hun hitte goed verwerkt krijgen om zo in elke omstandigheid lekker te kunnen genieten van de games die jij speelt.

De hardware van een Gaming Laptop staat tegenwoordig al in vele gevallen gelijk aan die van een volwaardige Gaming PC.

Wil je graag kunnen gamen en wil je daarnaast ook nog een beetje aan school werken? Wacht dan niet langer en gun je zelf die superhandige en krachtige Gaming Laptop van Arctic Secrets!