Game Laptops

Bij Arctic Gaming krijg je naast dikke game pc’s ook geweldige game laptops! Wij hebben een breed aanbod aan game laptops die elk geschikt zijn voor verschillende doeleinden. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat je er lekker op kan gamen! Ben jij iemand die graag zijn game pc overal mee naar toe zou nemen? Dat kan met een van onze ultra strakke game laptops. Lekker naar een LAN-party? Geen probleem! Hem mee naar school nemen om je ‘schoolwerk’ te doen? EZ!

Zoek je een draagbare game pc of de ultieme draagbare desktopvervanger? Check onze laptops!

4,2
130 Reviews

Premium service. Je wordt via whatsapp op de hoogte gehouden van je bestelling

Wat zit er in gaming laptops?

Wij zijn heel trots op onze samenwerking met BTO om onze laptops te realiseren. De combinatie van hun jarenlange ervaring en onze kennis over gaming bleek een geweldige zet. Wij zijn samen met BTO aan tafel gegaan om de ultieme game pc draagbaar en compact te maken. En dat is zeker gelukt met onze gave lijn aan game laptops. Wij willen natuurlijk niets anders dan het beste voor jullie. Daarom hebben wij, net als bij onze game pc’s, ervoor gekozen om alleen gebruik te maken van premium onderdelen. Het is tegenwoordig namelijk geen probleem om volwaardige game pc onderdelen in een laptop te prikken. Ben je benieuwd naar de specificaties van onze game laptops? Bekijk dan nu de Apollo, Hades, Ares en Zeus!

De beste gaming laptops

Voor heel veel gamers is het natuurlijk een droom om de beste game laptop te hebben. Deze droom hebben wij zelf natuurlijk ook. Daarom zijn wij uitgegaan van onze eigen wensen in het samenstellen van onze game laptops. Wij waren namelijk allemaal van mening dat een goede game laptop beschikt over alle functies en prestaties van een normale game pc. Met trots kunnen wij zeggen dat we een plekje hebben verdiend tussen de beste game laptops op de markt. Als je op zoek bent naar advies over de laptops kun je daarvoor altijd terecht bij onze klantenservice!