VR Game PC

VR GAME PC

De Virtual Reality Game PC is er dan eindelijk! Zet de volgende stap op het gebied van gaming en stel je virtual reality game pc meteen samen bij Arctic Secrets. Ook hebben wij al een aantal standaard VR ready pc modellen voor jou op een rijtje gezet. Deze VR ready pc’s zijn samengesteld op basis van de systeemvereisten van de meest bekende virtual reality apparaten zoals onder andere de Oculus Rift en de HTC Vive. Ga voor het echte spektakel en kies één van onze virtual reality pc’s die gebruiksklaar bij jou thuis geleverd worden. Plug & Play is ons motto en ook de VR PC wordt geleverd inclusief drivers, software updates en optimalisatie van Windows!

Game PC Ryzen
Game PC Ryzen

AMD’s nieuwe RYZEN CPU’s variëren van budget-vriendelijke quadcores tot supersnelle 8-cores! Goede prijs/prestatie verhouding en super multicore prestaties.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Intel
Game PC Intel

Intel's mainstream platform varieert van 4 tot 6 cores en beschikt nog steeds over de hoogste kloksnelheden en single core prestaties. De beste keuze voor gaming!

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Ultra
X299 Skylake-X

Intel’s X299 processors variëren van 4 tot 18 cores en bieden de hoogste multicore prestaties voor de extreemste PC’s!

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Threadripper
Threadripper

AMD’s X399 Threadripper processors variëren van 8 tot 32 cores en bieden extreem hoge multicore prestaties voor de prijs.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf

Snowfox RE
SNOWFOX R.E.

Geen toeters en bellen, wél supersnelle hardware van topkwaliteit. Voor het geld vind je geen betere game PC voor 1080p!

Direct bestellen
Snowfox RGB Intel
SNOWFOX RGB
ULTIMATE INTEL

Super snel, zowel qua uiterlijk als qua performance! Met een i5 6-core en een GTX 1070Ti scheur je door al je games heen!

Direct bestellen
Snowfox RGB Intel
SNOWFOX RGB
ULTIMATE AMD

Krachtig met een GTX 1070 Ti en Ryzen 5 2600 processor met zes cores en twaalf threads, voor super hoge multicore prestaties!

Direct bestellen

VR Computer Samenstellen

Alle 4 VR Computer modellen kunnen nog worden samengesteld naar wens. Alle opties zijn mogelijk, grotere en/of meer harde schijven, een sterkere processor, sterkere en/of meerdere videokaarten en ga zo maar door! Er zijn geen grenzen bij Arctic Secrets, alles is mogelijk. Zelfs onderdelen die niet ons onze standaard productportfolio zitten kunnen worden aangevraagd. Vraag het ons via e-mail, chat of telefoon, wij helpen je graag. Daarnaast kun je ten alle tijden contact met ons opnemen als je vragen hebt of wanneer je je afvraagt welke VR Computer samenstelling voor jouw nou het beste is.

Gamen in Virtual Reality en op de normale manier

Wil jij een VR PC kopen die ook normale games op een monitor goed aan kan? Dan bij je bij Arctic Secrets aan het juiste adres. Onze 4 samenstellingen ondersteund allemaal ook gewone games en kunnen deze ook nog eens perfect afspelen. Zelfs het Value model heeft geen problemen met non-VR games af te spelen op hoge instellingen! Je kunt ook altijd even kijken welke games je allemaal kunt spelen en op welke instellingen via de knop “Welke games kan ik spelen?” in het configuratiescherm van elke model! Dit past zich aan naarmate je de samenstelling wijzigt en is dus volledig dynamisch.

Oculus Rift PC

Het kickstarter project Oculus Rift is binnen enkele jaren uitgegroeid tot een van de populairste VR-brillen. Voor de consument is de Oculus Rift sinds maart 2016 beschikbaar. De zware virtual reality games vergen dan ook een krachtige Oculus Ready pc. Maar welke hardware is het meest geschikt voor een Oculus Ready pc? Een Oculus Rift Game Computer samenstellen is samen met Arctic Secrets heel eenvoudig. Wij helpen jou dan ook graag bij het samenstellen van de ultieme Oculus Rift pc binnen jouw budget. Bekijk onze selectie Oculus pc’s voor de mogelijkheden.

HTC Vive PC

Een andere populaire Virtual Reality bril is de Vive van HTC. Deze VR-bril is op de CES 2016 bekroond met maar liefst 22 awards. De HTC Vive is ontwikkeld in samenwerking met game-ontwikkelaar Valve. Deze VR-bril is dan ook uitermate geschikt voor Virtual Reality gaming. Maar aan welke eisen moet een HTC Vive Ready PC voldoen? Arctic Secrets helpt jou bij het samenstellen van een Virtual Reality HTC Vive PC die voldoet aan jouw eisen. Bekijk ons aanbod van Value, Extreme, Ryzen en Ultra HTC Vive Ready computers.