GAME PC BUILDER

Onze game pc builder is een tool waarmee je je game pc volledig van top tot teen zelf kunt samenstellen. De game pc builder geeft jou alle vrijheid om de game pc van je dromen samen te stellen. Je kunt echt alles zelf bepalen, de behuizing, het moederbord, de ventilatoren en zelfs verlichting in de behuizing. Er zijn geen beperkingen en de mogelijkheden zijn eindeloos. Staat er een onderdeel niet tussen? Dan zorgen wij ervoor dat dit exacte onderdeel toch in jouw game pc gemonteerd wordt!

Game PC Ryzen
Game PC Ryzen

AMD’s nieuwe RYZEN CPU’s variëren van budget-vriendelijke quadcores tot supersnelle 8-cores! Goede prijs/prestatie verhouding en super multicore prestaties.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Intel
Game PC Intel

Intel's mainstream platform varieert van 4 tot 6 cores en beschikt nog steeds over de hoogste kloksnelheden en single core prestaties. De beste keuze voor gaming!

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Ultra
X299 Skylake-X

Intel’s X299 processors variëren van 4 tot 18 cores en bieden de hoogste multicore prestaties voor de extreemste PC’s!

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Threadripper
Threadripper

AMD’s X399 Threadripper processors variëren van 8 tot 32 cores en bieden extreem hoge multicore prestaties voor de prijs.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf

Snowfox RE
SNOWFOX R.E.

Geen toeters en bellen, wél supersnelle hardware van topkwaliteit. Voor het geld vind je geen betere game PC voor 1080p!

Direct bestellen
Snowfox RGB Intel
SNOWFOX RGB
ULTIMATE INTEL

Super snel, zowel qua uiterlijk als qua performance! Met een i5 6-core en een GTX 1070Ti scheur je door al je games heen!

Direct bestellen
Snowfox RGB Intel
SNOWFOX RGB
ULTIMATE AMD

Krachtig met een GTX 1070 Ti en Ryzen 5 2600 processor met zes cores en twaalf threads, voor super hoge multicore prestaties!

Direct bestellen

Hoe werkt de pc builder?

De game pc builder is bedoeld voor mensen die weten wat ze willen. Enige basiskennis van computer hardware is wel vereist, echter is onze pc builder zo gebruiksvriendelijk dat ook een leek hiermee goed uit de voeten kan. Het mooie van onze builder is dat deze maar uit één overzichtelijke stap bestaat zodat jij eenvoudig je ideale game pc zelf kunt samenstellen. In deze stap krijg je een overzicht van alle opties verdeeld in categorieën te zien waaruit je kunt kiezen. Wanneer je tevreden bent met de samenstelling van je game pc, kun je deze in de winkelwagen zetten en afrekenen. Na betaling gaan wij voor jou aan de slag. Wij assembleren het hele systeem zoals jij het hebt samengesteld. Met perfectie werken we de bedrading goed weg, monteren we alle onderdelen stevig vast en realiseren wij de beste airflow in de behuizing. Daarbij installeren wij Windows inclusief alle drivers en updates die nodig zijn om te kunnen gamen. We optimaliseren Windows voor gaming en we zorgen er voor dat de game computer start klaar is. Wanneer jij je pc ontvangt dien je alleen nog maar de game pc aan te sluiten en kun je direct beginnen met gamen! Plug & play!

Je kunt zelf de game pc builder gebruiken om je systeem samen te stellen, maar je kunt dit ook door ons laten doen. Wanneer je contact met ons op neemt assisteren of stellen we zelfs het gehele systeem met jou samen. Neem eenvoudig contact met ons op via onze live-chat, mail of telefoon en binnen enkele minuten heb jij de samenstelling die helemaal bij jou past. Als alternatief hebben we ook nog de game pc wizard die jou op basis van een aantal vragen de beste basis samenstelling adviseert. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Build your own pc

Naast het samenstellen van een game pc is het ook mogelijk om met de pc builder een zakelijke computer samen te stellen. De componenten van een game pc kunnen ook prima gebruikt worden om een zakelijke pc samen te stellen. Sterker nog, deze kunnen in veel gevallen zelfs de gebruikerservaring verbeteren. Je hebt de keuze uit het grootste assortiment onderdelen van de beste kwaliteit. Daarnaast zijn de onderdelen van een game pc vaak stabieler en hebben meer kracht, wat ideaal is wanneer je met meerdere monitoren werkt of snel data wilt overschrijven van de ene naar de andere harde-schijf. (in het geval van back-ups). Arctic Secrets kan je adviseren welke onderdelen het beste passen bij je zakelijke eisen en wensen!

De game pc-builder op de website Arctic Secrets

Arctic Secrets beschikt over de meest uitgebreide game pc builder van Nederland. Dit komt omdat wij je de meeste opties kunnen bieden. Zo kunnen wij je voorzien van een volledige personalisatie door bijvoorbeeld het logo of een afbeelding op de zijkant van de behuizing te bedrukken. Mis je in de game pc-builder een component? Dan vragen wij je om even contact met ons op te nemen. Wij zorgen er dan voor dat het missende component ook voor jouw game pc beschikbaar komt. Wij kunnen alle componenten voor jullie regelen.

Tips en tricks

Met de juiste hulp kan in principe iedereen een game computer samenstellen. Bekijk hieronder een aantal tips en tricks die jou helpen om de ultieme game pc samen te kunnen stellen. Geen angst, de pc configurator is zo slim dat er geen samenstelling gemaakt kan worden niet mogelijk is. Een game pc kopen was nog nooit zo eenvoudig

Ruimte

Bij een game computer configureren moet je altijd rekening houden met ruimte. Kies een behuizing waarin alle componenten die je er graag in wilt hebben passen. Niet iedere behuizing heeft de mogelijkheid om een optische drive zoals een DVD speler erin te plaatsen. Een voorbeeld hiervan is de NZXT Source 340. Sloten voor harde-schijven zijn er altijd genoeg.

Ventilator

Wanneer je graag een stil systeem wilt is het vaak belangrijk om de ventilatoren van de behuizing en processor koeler te vervangen met stille ventilatoren (Corsair SP120 Quiet Editon). Sommige behuizingen (zoals de K380 van Cooler Master) hebben standaard maar 1 ventilator. Een game pc heeft er minimaal 2 nodig, eentje om de koude lucht erin te trekken en eentje om de warme lucht eruit te blazen.

Vermogen

Let er op dat je voldoende vermogen hebt om de juiste prestaties te kunnen leveren. De videokaart is de belangrijkste component om op te letten bij de benodigde sterkte van de voeding. Hoe krachtiger de videokaart hoe sterker de voeding moet zijn.

Software

Alle game pc’s staan standaard ingesteld op Windows 10 64-bit 30 dagen demo versie als besturing systeem. Als je de volledige versie wilt hebben dien je deze te selecteren (meerprijs 99 euro).

Upgrade

Denk goed na wat de levensduur van je game pc dient te zijn. Niet alle onderdelen zijn er op gemaakt dat er nog een upgrade uitgevoerd kan worden. Let dus goed op wanneer je in de toekomst een game pc upgrade wilt kunnen uitvoeren dat je de juiste componenten kiest.

Het online aanbod van Arctic Secrets

Naast de game pc zelf, kun je in dezelfde game pc builder ook accessoires kiezen. We hebben een ruime keus aan monitoren, toetsenborden, muizen, speakers, headsets, muismatten, webcams en nog veel meer. Deze zijn ook los allemaal te bestellen in onze webshop. Ten slotte kun je bij ons ook terecht voor reparaties aan je game pc. Wij starten altijd met een gedegen onderzoek om te kijken waar het probleem zit. Wij lossen dit probleem dan ook graag voor je op. Dit doen wij uiteraard niet voordat wij goedkeuring hebben op het kostenplaatje.