GAME PC CASE

Een game pc case is een andere benaming voor een game pc behuizing of game pc kast. Een game pc case is anders dan een normale pc case. Een game pc case heeft een andere uitstraling, namelijk een gaming uitstraling. Wat is de uitstraling van een case gaming dan? In veel gevallen heeft de case een futuristische en / of industriële look. Er is een strak lijnenspel, de hardware is vanaf de buitenkant te zien en in veel gevallen is de case voorzien van verlichting in verschillende kleuren. Bij Arctic koop je een game pc case altijd in combinatie met een game pc setup. Wij hebben diverse modellen game pc cases in ons assortiment. Game pc behuizingen koop je eenvoudig online bij Arctic.

Game PC Ryzen
Game PC Ryzen

AMD’s nieuwe RYZEN CPU’s variëren van budget-vriendelijke quadcores tot supersnelle 32-cores! Goede prijs/prestatie verhouding en super multicore prestaties.

game prestatie
 
professioneel
 
Stel nu samen vanaf
Game PC Intel
Game PC Intel

Intel's mainstream platform varieert van 4 tot 8 cores en beschikt nog steeds over de hoogste kloksnelheden en single core prestaties. De beste keuze voor gaming!

game prestatie
 
professioneel
 
Stel nu samen vanaf
Game PC Ultra
X299 Skylake-X

Intel’s X299 processors variëren van 4 tot 18 cores en bieden de hoogste multicore prestaties voor de extreemste PC’s!

game prestatie
 
professioneel
 
Stel nu samen vanaf
Game PC Threadripper
Threadripper

AMD’s X399 Threadripper processors variëren van 8 tot 32 cores en bieden extreem hoge multicore prestaties voor de prijs.

game prestatie
 
professioneel
 
Stel nu samen vanaf

Snowfox Silver II
SNOWFOX SILVER II

De perfecte PC voor de mainstream gamer die de beste prestaties wil voor zijn geld. Voor het geld vind je geen betere game PC voor 1080p!

Direct bestellen

Snowfox Ghost
SNOWFOX PLATINUM GHOST
RYZEN 7

Geweldige prestaties in een uniek systeem, dit is de SnowFox Platinum Ghost! Vloeiend gamen op de hoogste settings spreekt voor zich, met deze unieke behuizing kan je looks van je PC helemaal naar jouw smaak aanpassen!

Direct bestellen

Snowfox Diamond - Ryzen 9
SNOWFOX DIAMOND
RYZEN 9

Gamen, streamen en editen op de allerhoogste niveau is kinderspel met de Snowfox Diamond, wat een monsterlijke PC!

Direct bestellen

PC Case kopen bij Arctic

Waar moet ik op letten bij het kopen van een pc case? Er is namelijk een grote diversiteit in game pc cases. Zo kun je kiezen uit game pc cases met lichtgevende ventilatoren of normale ventilatoren, met of zonder verlichting in de game pc case, met of zonder raampje. Daarnaast heb je ook nog een stille game pc case die speciale ventilatoren en eventueel geluiddempend materiaal aan de binnenkant bevat.

Naast het uitkiezen van een case met de juiste uitstraling zijn er ook nog een aantal praktische zaken waar op gelet dient te worden. Bij het kiezen van een game pc case moet je er voornamelijk op letten of de aanwezige ventilatoren niet teveel lawaai maken. Daarnaast moet je ook goed kijken of er genoeg ruimte is voor de hardware die je erin wilt plaatsen. Denk hierbij aan de formfactors van het moederbord die de game pc case ondersteunt, de hoeveel hard-drive sloten en optische drives die geplaatst kunnen worden. Het systeem van Arctic zal je hier wel een handje bij helpen, want het systeem geeft aan welke moederborden niet in de behuizing passen en zal het aantal harde-schijven beperken zodat ze altijd in de game pc case passen. Gezien het hier niet om normale maar echte high-end hardware gaat, welke nogal wat warmte kan produceren, is een game pc case vaak voorzien van goede koeling. Een game pc case heeft een goede airflow, waardoor alle hardware koel blijft en dus niet oververhit kan raken. Al deze onderdelen zorgen er voor dat een game pc optimale prestaties kan leveren.

Bestaande pc case customizen

In veel gevallen is het ook mogelijk om een bestaande pc case te customizen ook wel een game pc upgrade genoemd. Bij Arctic hebben we ook een aantal standaard modellen die nog verder uit te breiden zijn. Denk dan aan het toevoegen van op afstand bestuurbare verlichting of extra ventilatoren voor een nog betere koeling. Het is zelfs mogelijk om te kiezen voor een water gekoeld systeem. Voordat je een keuze maakt moet je even goed naar de specificaties kijken wat de mogelijkheden zijn. Binnen onze game pc configurator kan dat eenvoudig door op de ‘i’ knop te klikken welke achter de naam van de game pc case staat. Bekijk snel wat de mogelijkheden zijn en bestel vandaag nog de benodigde onderdelen om jouw case een unieke uitstraling te geven.