BESTE videogameconsoles om naar te zoeken in 2022

Nintendo Switch Pro

Het beste voor: het spelen van games in HD-kwaliteit op tv en mobiel scherm.

Nintendo Switch is een console boordevol functies met veel entertainmentopties. De console is perfect voor het hele gezin. Zowel volwassenen als kinderen zullen genieten van het spelen op de console. Het is een must-have voor mensen die zijn opgegroeid met het spelen van Mario, Zelda en andere Nintendo-spellen.

Nintendo Switch Pro

Functies
• Mobiel gamen
• Joy-Con-controller met versnellingsmeter en gyroscoop.
• Ouderlijk toezicht
• IR-bewegingscamera
• 32 GB geheugenkaart

Oordeel: Nintendo Switch is een combinatie van een handheld en een tv-console. Je kunt de games zowel op het grote scherm als op een mobiel scherm van 4 inch spelen. Het biedt de beste ervaring van beide werelden.

 Sony PlayStation 4 Pro

Het beste voor: het spelen van games van HDR/4K-kwaliteit, het bekijken van Blue-Ray-films en het stroomlijnen van online video’s.

Sony PlayStation 4 Pro is de bestverkochte console van de 8e generatie die video-uitvoer van HDR/4K-kwaliteit ondersteunt. Aangekondigd op 20 februari 2013, heeft de console honderden blockbuster-titels.

 Sony PlayStation 4 Pro

De meeste gamers worden aangetrokken door PS4 vanwege de exclusieve games zoals Unchartered-serie, The Last of Us, Spider-Man, Final Fantasy VII Remake en meer. Om multiplayer-games te spelen, is een lidmaatschap van PlayStation Plus vereist.

De jaarlijkse kosten van PS Plus zijn $ 59,99 per jaar (of ongeveer $ 4,99 per maand). Je kunt heel veel gratis PS4-games downloaden door je te abonneren op het online lidmaatschap.

Functies
• 4K/HDR-uitgang
• Films streamen – YouTube, Netflix en anderen.
• Blueray-speler

Oordeel: PlayStation 4 Pro is de beste console voor jou als je bent opgegroeid met het spelen van PS-consolegames. Deze bestverkochte videogameconsole is een entertainmentmachine waarmee je films kunt kijken en games kunt spelen.

Xbox One S

Het beste voor: games van 4K/HDR-kwaliteit spelen, games streamen, UltraHD Blu-ray-films bekijken en online streaming-apps zoals YouTube, HBO NOW, Spotify, ESPN en nog veel meer.

X-box One S is de ultieme gamemachine waarmee je games van HDR-kwaliteit kunt spelen. Je kunt echt ogende games ervaren met heldere kleuren, een hoog dynamisch bereik en echte visuele diepte. Er is een grote verscheidenheid aan spellen die u online kunt downloaden of met een schijf kunt spelen.

Enkele van de exclusieve aanbiedingen die je op Xbox One S kunt spelen, zijn Halo, Gear of War, enz. De Xbox Games Pass kost tussen $ 9,99 en $ 14,99 per maand en geeft je onbeperkte toegang tot gratis en laaggeprijsde games. Met de Xbox-gamepas kun je ook multiplayer-games spelen.

Met de online game-pas kunt u ook downloadbare content (DLC) kopen die de game-ervaring verbetert en toevoegt.

Functies
• HDR/4K-weergave
• BlueRay
• Streaming-apps – YouTube, Amazon Prime, HBO NOW, ESPN, Netflix, Huli, Disney+, Spotify, enz.
• Dolby Atmos-geluid

Oordeel: Xbox One S is een solide gameconsole die vergelijkbaar is met de PS 4. Er is weinig verschil tussen de twee gameconsoles. Maar de PS 4 heeft de overhand als het gaat om exclusieve blockbuster-games.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *