AMD Ryzen Game PC

AMD heeft met haar nieuwe RYZEN processor lijn een plaats in zowel de budget game PC’s als de high-end. Een AMD Ryzen game PC bevat een moederbord met socket AM4 en een A320, B350 of X370 chipset. Alle Ryzen CPU’s ondersteunen overclocking, maar alleen de laatste twee chipsets ondersteunen dit. Een Ryzen game PC is zeer geschikt voor zowel gaming als foto-/videobewerking, omdat ze over veel threads beschikken. Het topmodel heeft er zelfs wel 16! Dus, voor zowel een klein als een groot budget is een Ryzen PC een goede keuze!

Game PC Ryzen
Game PC Ryzen

AMD’s nieuwe RYZEN CPU’s variëren van budget-vriendelijke quadcores tot supersnelle 8-cores! Goede prijs/prestatie verhouding en super multicore prestaties.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Intel
Game PC Intel

Intel's mainstream platform varieert van 4 tot 6 cores en beschikt nog steeds over de hoogste kloksnelheden en single core prestaties. De beste keuze voor gaming!

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Ultra
X299 Skylake-X

Intel’s X299 processors variëren van 4 tot 18 cores en bieden de hoogste multicore prestaties voor de extreemste PC’s!

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Threadripper
Threadripper

AMD’s X399 Threadripper processors variëren van 8 tot 32 cores en bieden extreem hoge multicore prestaties voor de prijs.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf

Snowfox RE
SNOWFOX R.E.

Geen toeters en bellen, wél supersnelle hardware van topkwaliteit. Voor het geld vind je geen betere game PC voor 1080p!

Direct bestellen
Snowfox RGB Intel
SNOWFOX RGB
ULTIMATE INTEL

Super snel, zowel qua uiterlijk als qua performance! Met een i5 6-core en een GTX 1070Ti scheur je door al je games heen!

Direct bestellen
Snowfox RGB Intel
SNOWFOX RGB
ULTIMATE AMD

Krachtig met een GTX 1070 Ti en Ryzen 5 2600 processor met zes cores en twaalf threads, voor super hoge multicore prestaties!

Direct bestellen

AMD Ryzen Game PC Samenstellen

Wil je graag je AMD Ryzen Game PC volledig zelf samenstellen? Dan ben je bij Arctic Secrets aan het juiste adres. Net zoals de AMD Game PC, kun je ook de Intel Game PC geheel op maat samenstellen. Met onze gebruiksvriendelijke configurator kun je de game pc van je dromen helemaal van top tot teen zelf samenstellen. Kies uit de beste onderdelen en materialen en creëer een game pc die uitzonderlijke prestaties kan leveren. Daarnaast bieden wij ook de unieke services om je behuizing te laten bedrukken, het upgraden van je huidige game pc en geven wij levenslange ondersteuning bij elke game pc die bij ons word besteld. Wacht dus niet langer en ga direct aan de slag met het samenstellen van jouw ultieme game pc!

Diverse Game pc modellen

Zelf een AMD Ryzen game pc samenstellen is een serieuze aangelegenheid en is niet voor iedereen weggelegd. Daarom hebben wij een aantal standaard game pc modellen samengesteld die uitermate geschikt zijn voor het spelen van de nieuwste games. Kun je niet vinden wat je zoekt en wil je graag dat wij een game pc voor je samenstellen? Dan is dit geen enkel probleem! Bij Arctic Secrets hebben wij een handig stappenplan om jouw ultieme AMD Ryzen game pc in kaart te brengen. Aan de hand van een gerichte vragenlijst stellen wij de game pc voor je samen die te bereiken is via een link die we jou vervolgens sturen. Wanneer deze voldoet aan je eisen dan wordt deze na bestelling op professionele wijze gemonteerd door onze medewerkers. Kies één van onze standaard modellen of neem contact met ons op zodat wij jouw ultieme game pc samen kunnen stellen!

AMD Ryzen game pc kopen bij Arctic Secrets

Arctic Secrets heeft veel ervaring met het bouwen van zeer solide en krachtige Game pc’s. Wij maken gebruik van hoogwaardige componenten en bouwen daarmee computersystemen van de hoogste kwaliteit. Naast kwaliteit staat persoonlijk advies hoog in het vaandel. Bij Arctic Secrets kun je de beste game pc samenstellen zoals dat jij dat voor ogen hebt. De specificaties heb je volledig zelf in de hand en de mogelijkheden zijn eindeloos. Wanneer je je game pc bij Arctic Secrets koopt, koop je kwaliteit! Neem dus snel contact met ons op via de live-chat of mail, bellen kan natuurlijk ook.