GAME PC - Intel Core I5

De game pc i5 is een game pc die beschikt over een sterke hexa (6) core processor genaamd de Intel Core i5 processor. Een i5 game pc wordt vaak gekozen omdat deze de minimaal vereiste rekenkracht heeft om veel games te kunnen spelen, in veel gevallen is dit zelfs al ruim voldoende. Van de Core i5 processor zijn een aantal varianten, deze verschillen van krachtig tot zeer krachtig. Op dit moment is de i5 8600K de beste i5 processor die vrijwel in alle benchmarks en reviews als beste uit de bus komt. De i5 game pc is momenteel de meest populaire game pc voor de reguliere gamer. Wil je ook gewoon lekker gamen en wat basis multi-media applicaties gebruiken, dan is de i5 game pc de beste keuze voor jou!

Game PC Ryzen
Game PC Ryzen

AMD’s nieuwe RYZEN CPU’s variëren van budget-vriendelijke quadcores tot supersnelle 8-cores! Goede prijs/prestatie verhouding en super multicore prestaties.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Intel
Game PC Intel

Intel's mainstream platform varieert van 4 tot 6 cores en beschikt nog steeds over de hoogste kloksnelheden en single core prestaties. De beste keuze voor gaming!

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Ultra
X299 Skylake-X

Intel’s X299 processors variëren van 4 tot 18 cores en bieden de hoogste multicore prestaties voor de extreemste PC’s!

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Threadripper
Threadripper

AMD’s X399 Threadripper processors variëren van 8 tot 32 cores en bieden extreem hoge multicore prestaties voor de prijs.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf

Snowfox RE
SNOWFOX R.E.

Geen toeters en bellen, wél supersnelle hardware van topkwaliteit. Voor het geld vind je geen betere game PC voor 1080p!

Direct bestellen
Snowfox RGB Intel
SNOWFOX RGB
ULTIMATE INTEL

Super snel, zowel qua uiterlijk als qua performance! Met een i5 6-core en een GTX 1070Ti scheur je door al je games heen!

Direct bestellen
Snowfox RGB Intel
SNOWFOX RGB
ULTIMATE AMD

Krachtig met een GTX 1070 Ti en Ryzen 5 2600 processor met zes cores en twaalf threads, voor super hoge multicore prestaties!

Direct bestellen

Inhoud van de i5 game pc

Zoals al eerder genoemd zit er in een i5 game pc natuurlijk een Intel Core i5 processor. Wanneer je puur naar de processor kijkt kun je met een i5 game pc vrijwel elke game spelen. Niet geheel onbelangrijk is een krachtige videokaart, deze bepaald in combinatie met de i5 processor en de overige componenten de kracht van jouw game pc. Met een i5 processor hoeft je geen zorgen te maken of je processor snel genoeg is om een game te draaien. Samen met 8 GB RAM geheugen en een goede videokaart creëer je de ultieme gaming ervaring. En wanneer je een krachtige videokaart kiest (GTX 1060 of beter) kun je nagenoeg iedere game zelfs op maximale instellingen spelen!

i5 game pc op maat samenstellen

Bij Arctic Secrets kun je jouw i5 game pc volledig van begin tot eind zelf samenstellen. Bepaal zelf welke componenten je naast de i5 processor in je game pc samenstelling wilt hebben. Wanneer je jouw i5 game pc bij Arctic Secrets koopt zorgen wij ervoor dat jouw game pc volledig gebalanceerd geconfigureerd word. Wij zorgen ervoor dat de juiste optimalisatieslagen gemaakt worden, deze zie je niet maar merk je wel! De i5 game pc is in de basis een hele goede keus en kan een echte badboy zijn wanneer je deze met zorg samenstelt. Weet je niet wat de beste samenstelling is voor de games die jij graag wilt gaan spelen? Wij helpen je hier graag bij! Neem contact met ons op via de live-chat en samen creëren wij jouw ultieme i5 game pc.

Overige modellen

Naast de i5 game pc hebben we bij Arctic Secrets ook andere game pc modellen beschikbaar. Wanneer je meer rekenkracht nodig hebt, bijvoorbeeld bij simulator games, MMO’s of RTS games, dan is een game pc i7 wellicht een betere optie. Een i7 processor is beter uitgerust om veel rekenwerk tegelijkertijd te doen. Wil je naast het gamen nog encoden, streamen en renderen? Dan is een i7 waarschijnlijk ook de betere keuze. Wanneer je voor een i5 processor kiest kun je geld besparen voor betere videokaart. Een i7 game pc dient net als de i5 andere hardware te bevatten zoals een videokaart bevatten en vergt een groter budget. Welke keuze je ook maakt in beide gevallen kies je voor een game pc waar je jaren mee vooruit kunt.