GAME PC OP MAAT

Wil je een game pc op maat kopen? Arctic Gaming biedt de mogelijkheid zelf je game pc volledig op maat samen te stellen. Niemand is hetzelfde en iedereen stelt eisen aan zijn computer. Zorg er daarom voor dat jouw game pc op maat aan al deze wensen en eisen voldoet. Bij ons kun je je game pc zelfs tot in de kleinste details samenstellen, geen beperkingen, geen concessies, alléén hetgeen wat jij graag wilt hebben! Wij leveren de beste kwaliteit game computers en maken uitsluitend gebruik van A-merk componenten. Zo ben je verzekerd van een betrouwbaar systeem. Stel je game pc op maat samen met behulp van onze uitgebreide configurator en bestel vandaag nog je high-end game computer. Een op maat gemaakte game computer kopen was nog nooit zo eenvoudig.

Game PC Ryzen
Game PC Ryzen

AMD’s nieuwe RYZEN CPU’s variëren van budget-vriendelijke quadcores tot supersnelle 24-cores! Goede prijs/prestatie verhouding en super multicore prestaties.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Intel
Game PC Intel

Intel's mainstream platform varieert van 4 tot 8 cores en beschikt nog steeds over de hoogste kloksnelheden en single core prestaties. De beste keuze voor gaming!

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Ultra
X299 Skylake-X

Intel’s X299 processors variëren van 4 tot 18 cores en bieden de hoogste multicore prestaties voor de extreemste PC’s!

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Threadripper
Threadripper

AMD’s X399 Threadripper processors variëren van 8 tot 32 cores en bieden extreem hoge multicore prestaties voor de prijs.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf

Snowfox RE
SNOWFOX R.E.

Geen toeters en bellen, wél supersnelle hardware van topkwaliteit. Voor het geld vind je geen betere game PC voor 1080p!

Direct bestellen
Snowfox RGB Intel
SNOWFOX RGB
ULTIMATE INTEL

Super snel, zowel qua uiterlijk als qua performance! Met een i5 6-core en een GTX 1070Ti scheur je door al je games heen!

Direct bestellen
Snowfox RGB Intel
SNOWFOX RGB
ULTIMATE AMD

Krachtig met een GTX 1070 Ti en Ryzen 5 2600 processor met zes cores en twaalf threads, voor super hoge multicore prestaties!

Direct bestellen

Zelf je pc op maat samenstellen

Met de configurator van Arctic Gaming stel je binnen enkele minuten je volledig op maat gemaakte pc samen. Het voordeel hiervan is dat je geen onnodige componenten in je game pc hebt zitten die in een standaard game pc zoals de intel game pc en amd game pc vaak wel zitten. Met een game pc op maat kun je dit helemaal zelf bepalen. Wanneer je de juiste behuizing hebt gekozen kun je kiezen uit diverse aanvullende componenten zoals een processor, videokaarten, harde schijven maar ook een geluidskaart of ventilatoren behoort tot de mogelijke opties! Bij de aanschaf van een computer op maat krijg je altijd 2 jaar garantie. Dit betekent dat wanneer het systeem een defect mocht oplopen, wij deze met spoed repareren en zo snel mogelijk weer bij u afleveren. Geen maanden wachten op de reparatie van uw systeem, wij zorgen ervoor dat je snel weer aan de slag kunt. Een game pc op maat is de perfecte oplossing wanneer je weet wat je wilt!

Computer op maat laten samenstellen

Arctic Gaming biedt ook de mogelijkheid om een computer om maat te laten samenstellen. Aan de hand van jouw wensen stellen wij een pc op maat samen die aan al deze eisen voldoet. Arctic Gaming geeft vrijblijvend advies over welk systeem het beste is voor de games die jij graag wilt spelen. Daarnaast houden we meteen rekening met eventuele upgrades die in een later uitgevoerd moeten kunnen worden. De prijs van een game pc is zo laag of zo hoog als jij dat wilt, dat is nou juist het mooie van een game pc op maat. Wil je een budget game pc of wil je het beste van het beste? Dit is geen probleem! Geniet van alle vrijheid en creëer een game pc waar jij je prettig bij voelt! Staat het gewenste onderdeel niet bij de keuze in onze configurator? Neem dan contact met ons op via live-chat, per telefoon of stuur e-mail en wij zorgen ervoor dat je dit onderdeel toch in jouw game pc gemonteerd krijgt. De ultieme game pc bouwen is immers ons vak!