GAME PC BUDGET

Wil je een game pc kopen maar je hebt een beperkt budget? Ook dit is geen probleem bij Arctic Secrets. Een budget game pc is namelijk hetzelfde als een normale game pc maar dan een goedkopere variant hiervan. De budget game pc ondersteunt vrijwel alle games. Vooral de games die minder vragen van een game PC, zoals Minecraft kunnen op maximale instellingen gespeeld worden. Zelfs de zwaardere games zoals Battlefield en Fallout kunnen hierop gespeeld worden maar dan weliswaar op een lagere resolutie en lagere instellingen. Een budget game pc is dus perfect voor iemand die gewoon lekker wil gamen en niet teveel functionaliteiten nodig heeft.

Game PC Ryzen
Game PC Ryzen

AMD’s nieuwe RYZEN CPU’s variëren van budget-vriendelijke quadcores tot supersnelle 8-cores! Goede prijs/prestatie verhouding en super multicore prestaties.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Intel
Game PC Intel

Intel's mainstream platform varieert van 4 tot 6 cores en beschikt nog steeds over de hoogste kloksnelheden en single core prestaties. De beste keuze voor gaming!

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Ultra
X299 Skylake-X

Intel’s X299 processors variëren van 4 tot 18 cores en bieden de hoogste multicore prestaties voor de extreemste PC’s!

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Threadripper
Threadripper

AMD’s X399 Threadripper processors variëren van 8 tot 32 cores en bieden extreem hoge multicore prestaties voor de prijs.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf

Snowfox RE
SNOWFOX R.E.

Geen toeters en bellen, wél supersnelle hardware van topkwaliteit. Voor het geld vind je geen betere game PC voor 1080p!

Direct bestellen
Snowfox RGB Intel
SNOWFOX RGB
ULTIMATE INTEL

Super snel, zowel qua uiterlijk als qua performance! Met een i5 6-core en een GTX 1070Ti scheur je door al je games heen!

Direct bestellen
Snowfox RGB Intel
SNOWFOX RGB
ULTIMATE AMD

Krachtig met een GTX 1070 Ti en Ryzen 5 2600 processor met zes cores en twaalf threads, voor super hoge multicore prestaties!

Direct bestellen

Kwaliteit van de budget game pc

De budget game pc is voornamelijk bedoeld voor gamers die niet teveel geld willen spenderen aan een game pc. Net als bij een normale of high end game pc kun je met een game pc budget prima gamen. De budget game pc is voornamelijk bedoeld voor de wat grafisch minder eisende of oudere games. MOBA’s games zoals League of Legends of Dota 2 die minder rekenkracht en grafische kracht nodig hebben kunnen perfect op een budget game pc gespeeld worden. Wanneer je de nieuwste of zwaarste games gaat spelen zal de kwaliteit van de weergave minder zijn en dien je waarschijnlijk je instelling bij te stellen. Een budget game pc is in dit geval een prima oplossing wanneer je niet over een groot budget beschikt en toch je favoriete games wilt spelen. Mocht je graag advies willen over de mogelijkheden van een budget game pc of wil je weten welk beste game pc je kunt kiezen? Neem dan contact met ons op via de live-chat, e-mail en telefoon.

Budget pc zelf samen stellen

Ook bij een beperkt budget zijn er nog voldoende mogelijkheden om een krachtige en toch goedkope game pc samen te stellen. De budget game pc is net zoals alle andere game pc modellen geheel naar eigen wens aan te passen. Verlichting, ventilatoren, behuizing, harde schijven en videokaarten alles is te upgraden en zelfs te downgraden. Ook bij een budget game pc zijn er nog steeds ontzettend veel opties beschikbaar en er zijn geen grenzen tijdens het samenstellen. Je kunt de budget game pc zelfs zover aanpassen dat je een high-end game pc hebt voor een relatief lage prijs. Jij bepaalt zelf de grens! Ook wanneer je een budget game pc bij Arctic Secrets koopt voeren wij onze standaard services uit. Wij assembleren, installeren, updaten en optimaliseren jouw Windows configuratie om zo het optimale uit je budget te halen! Stel vandaag nog jouw droom pc samen!

Goede budget game pc kopen

Een goede game budget game pc heb je al voor een paar honderd euro. Ondanks de relatief lage prijs wil je natuurlijk ook voor dat geld het beste krijgen! Bij Arctic Secrets staan we voor kwaliteit door het gebruik van de beste hardware componenten van premium merken. Ook bij een budget game pc zorgen we ervoor dat je het maximale uit deze componenten behaalt. Door de game pc goed uit te balanceren en te overclocken creëren wij een maximale stabiliteit. Daarnaast zijn wij de enige partij die standaard levenslang garantie aanbiedt op budget game pc en zelfs op het gehele assortiment. Door onze stresstest die we op elk systeem uitvoeren, kunnen wij 100% stabiliteit garanderen. Op deze manier koop je altijd een goede budget game pc! Arctic Secrets zorgt ervoor dat je altijd kunt genieten van de beste gaming Experience.

Goedkope budget game pc

Een goedkope budget game pc hoeft geen slechte keuze te zijn. Ook met een goedkope budget game pc kun je uitmuntende game prestaties behalen. Dit is wel geheel afhankelijk van de juiste keuze in de onderdelen. Het is de kunst om te bezuinigen op extra opties en componenten die niet persé essentieel zijn. Op onderdelen als behuizing, verlichting en accessoires kan eenvoudig bespaard worden. Het is niet aan te raden om te bezuinigen op de processor, geheugen of videokaart. Dit zijn de onderdelen die de kracht van je game computer bepalen. Wil je graag advies op welke onderdelen je precies kunt bezuinigen, zonder dat dit de prestaties zal verminderen? Neem dan contact met ons op via de live-chat of stuur mail.

Koop je game pc accessoires bij Arctic Secrets

Naast het kopen van een goede game kun je bij Arctic Secrets ook terecht voor game pc accessoires en reparaties. In onze webshop bieden wij een divers aanbod toetsenborden, monitoren, muizen of headsets aan. Maak je game pc setup compleet met de beste game accessoires. Naast het bouwen van game pc modellen voeren wij ook reparaties uit aan je gaming pc. Voorafgaan aan de reparatie voeren we eerst een grondig onderzoek uit om te kijken welke problemen zich voordoen. In het geval van een eenvoudige reparatiewerkzaamheden, worden geen kosten in rekening gebracht. Wanneer de reparatie ingewikkelder is of er zijn onderdelen die vervangen dienen te worden dan ontvang je eerst een overzicht van de kosten. Alleen bij akkoord zullen we de uitvoering ervan realiseren.