VR Game PC kiezen

VR game pc’s zijn inmiddels al een tijdje beschikbaar! Zet de volgende stap op het gebied van gaming en stel je virtual reality game pc meteen samen bij Arctic Gaming. Ook hebben wij al een aantal standaard VR ready pc modellen voor jou op een rijtje gezet.

Deze VR ready pc’s zijn samengesteld op basis van de systeemvereisten van de meest bekende virtual reality apparaten zoals onder andere de Oculus Rift en de HTC Vive. Ga voor het echte spektakel en kies één van onze virtual reality pc’s die gebruiksklaar bij jou thuis geleverd worden. Plug & Play is ons motto en ook de VR PC wordt geleverd inclusief drivers, software updates en optimalisatie van Windows!

Stel nu zelf je game PC samen met onze premium selectie aan game PC hardware!

Maak een keuze uit een van onze zeer populaire vaste Arctic Gaming modellen!

VR Game pc samenstellen

Ben je benieuwd waar je op moet letten als je een VR game pc gaat samenstellen? Wij geven je hier een paar belangrijke tips waar je op moet letten:

  • Voor een goeie VR game pc ben je altijd het beste af met een videokaart van Nvidia. Daarbij bevelen wij minimaal een Nvidia GTX 1060 (3GB) aan voor een vloeiende VR-ervaring.
  • Zorg dat je minimaal een Intel i5 processor of Ryzen 1500X in je game pc hebt zitten.
  • Zorg voor minimaal 16GB aan werkgeheugen.
  • Installeer je besturingssysteem op een SSD.

Als je game pc aan al deze eisen voldoet dan is jouw game pc officieel een vr game pc! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag om vrijblijvend advies aan een van onze specialisten.

4,2
130 Reviews

Premium service. Je wordt via whatsapp op de hoogte gehouden van je bestelling