GAMING DESKTOP

Wanneer je optimaal wilt kunnen gamen en genieten van geweldige graphics dan heb je een game desktop nodig. In de meeste gevallen is een gaming desktop veel krachtiger dan een laptop of ander draagbaar systeem. Jouw ultieme gaming desktop stel je bij Arctic volledig naar wens samen en dat ook nog eens online. Het samenstellen van je eigen gaming desktop gaat eenvoudig met onze configurator. Door middel van deze configurator heb je de mogelijkheid om jouw game desktop vanaf de basis op te bouwen. Je kunt hier een keuze maken uit talloze hardware onderdelen om zo een gaming pc samen te stellen waar een ander jaloers op kan zijn. Je kunt op onze website natuurlijk ook samengestelde gaming desktops bekijken.

Game PC Ryzen
Game PC Ryzen

AMD’s nieuwe RYZEN CPU’s variëren van budget-vriendelijke quadcores tot supersnelle 32-cores! Goede prijs/prestatie verhouding en super multicore prestaties.

game prestatie
 
professioneel
 
Stel nu samen vanaf
Game PC Intel
Game PC Intel

Intel's mainstream platform varieert van 4 tot 8 cores en beschikt nog steeds over de hoogste kloksnelheden en single core prestaties. De beste keuze voor gaming!

game prestatie
 
professioneel
 
Stel nu samen vanaf
Game PC Ultra
X299 Skylake-X

Intel’s X299 processors variëren van 4 tot 18 cores en bieden de hoogste multicore prestaties voor de extreemste PC’s!

game prestatie
 
professioneel
 
Stel nu samen vanaf
Game PC Threadripper
Threadripper

AMD’s X399 Threadripper processors variëren van 8 tot 32 cores en bieden extreem hoge multicore prestaties voor de prijs.

game prestatie
 
professioneel
 
Stel nu samen vanaf

Snowfox Silver II
SNOWFOX SILVER II

De perfecte PC voor de mainstream gamer die de beste prestaties wil voor zijn geld. Voor het geld vind je geen betere game PC voor 1080p!

Direct bestellen

Snowfox Ghost
SNOWFOX PLATINUM GHOST
RYZEN 7

Geweldige prestaties in een uniek systeem, dit is de SnowFox Platinum Ghost! Vloeiend gamen op de hoogste settings spreekt voor zich, met deze unieke behuizing kan je looks van je PC helemaal naar jouw smaak aanpassen!

Direct bestellen

Snowfox Diamond - Ryzen 9
SNOWFOX DIAMOND
RYZEN 9

Gamen, streamen en editen op de allerhoogste niveau is kinderspel met de Snowfox Diamond, wat een monsterlijke PC!

Direct bestellen

Waarom een gaming desktop?

Een eenvoudige laptop of tablet volstaat niet wanneer je zware games wilt spelen. Wat je dan nodig hebt is een gaming desktop. Een laptop of andere mobiele apparaten hebben simpelweg een gebrek aan ruimte. Bij een gaming desktop is deze ruimte voor hardware wél aanwezig en daardoor is een gaming desktop dan ook veel sneller en krachtiger. De hardware voor een gaming desktop hoeft niet speciaal op maat gemaakt te worden waar dit bij een laptop wel het geval is. Dit is een van de redenen waarom de hardware van een gaming desktop betere prestaties levert en een stuk goedkoper is. Daarnaast beschikt een gaming desktop over een betere koeling die zorgt voor een langere levensduur. Het enige nadeel van een gaming desktop is de mobiliteit. Wanneer mobiliteit niet belangrijk voor je is en je fanatiek wilt gamen, dan is een gaming desktop de beste keuze die je kunt maken!

Game desktop samenstellen

Wij bieden je de mogelijkheid om je gaming desktop volledig naar eigen wens samen te stellen. Bij Arctic is het echter ook mogelijk om je gaming dekstop samen te laten stellen door ons. We stellen jouw gaming desktop samen aan de hand van een aantal vragen. Door middel van deze vragen achterhalen we precies wat je nodig hebt om vervolgens de perfecte gaming desktop samen te kunnen stellen! Jij hebt de keuze in de uiteindelijke samenstelling, daarom geven we je naast ons ontwerp nog een aantal alternatieve samenstellingen. Je kunt natuurlijk ook gebruik maken van de door ons speciaal ontworpen Game PC Wizard om zo een voorgestelde samenstelling te krijgen. Dit behoort allemaal tot de service van Arctic Gaming. Wij staan voor kwaliteit en zorgen voor een perfect afgewerkte gaming desktop die optimale prestaties levert tegen een eerlijke prijs!