GPU Miners / Crypto currency Mining

Ook de beste GPU Miners krijg je bij Arctic Secrets. Wij hebben op dit moment het meest uitgebreide aanbod van GPU (videokaart) miners. Door onze verschillende modellen hebben we altijd de ideale miner voor jou! Wil je meer weten over minen en hoe het werkt lees dan verder op deze pagina. Onze miners ondersteunen veel verschillende algoritmes zoals Ethash, Equihash, NeoScrypt en nog veel meer... We leveren de miner volledig gebouwd en geïnstalleerd af. Puur plug & play zodat je meteen kunt beginnen met minen.

Nvidia modded miner
1060 MOD
  • 6x GTX 1060 6GB Modded
  • 850W voeding
  • Dit is de ultieme miner voor de beginner en de geavanceerde gebruiker!
Bestel nu!
Amd rx 470 miner
RX 470
  • 6x RX470/570
  • 1000W voeding
  • Dit is de ultieme miner voor de beginner en de geavanceerde gebruiker!
Bestel nu!
Amd rx 580 miner
RX 580
  • 6x RX580
  • 1800W voeding
  • Dit is de ultieme miner voor het minen op Ethash en/of Lyra2REv2!
Bestel nu!

Wat is Mining?

Mining is het ontcijferen van code (een block), hier heb je een computer voor nodig met videokaarten die deze code voor jou gaan ontcijferen, want videokaarten hebben de meeste rekenkracht hiervoor in huis. Vaak is deze code moeilijk in je eentje te kraken en groeperen mensen zich om zo samen de code te kraken, zo’n groep heet een pool of mining pool. Wanneer je in een pool tewerk gaat dan krijg je jouw deel van wat je hebt bijgedragen. Dit wordt bepaald op basis van de rekenkracht die je hebt bijgedragen en wordt vaak uitgedrukt in hashrate of hash per seconde.

Om te beginnen met mining heb je dus een PC met videokaarten nodig om de codes te kraken, maar welke zijn nu het beste hiervoor? Hier komt Arctic Secrets bij kijken, wij hebben de beste miners voor jou op een rijtje gezet. Momenteel hebben wij deze in 3 verschillende smaken en hierover kun je meer te weten komen verder op deze pagina.

Een GPU Miner kopen

Er zijn tegenwoordig veel algoritmes die niet met een ASIC (application-specific integrated circuit, oftewel applicatie-specifieke geïntegreerde schakeling) te minen vallen. Dit houdt in dat alleen mensen met een CPU of GPU miner deze kunnen minen. Onze super lage prijzen zijn niet te verslaan op dit moment en met een korte levertijd en uitgebreide tests kom jij snel aan het minen toe! Helemaal al voor geconfigureerd! Daarnaast wordt je ondersteund door ons support team via Teamviewer, mochten er problemen optreden.

Welke GPU Miner kan ik het beste kopen?

AMD Miners zijn toch koning op het gebied van GPU mining? Nee, niet persé! AMD videokaarten zijn zeer lastig te verkrijgen omdat deze door miners worden opgekocht, daardoor zijn de prijzen voor de kaarten die wel nog te krijgen zijn van AMD veel duurder geprijsd omdat verkopers hiervan wel weten dat deze toch verkocht worden. Nvidia is nog steeds duurder in de aanschaf met de GTX 1070 als kaart, maar het verschil is een stuk kleiner geworden door de AMD schaarste, wat het veel interessanter maakt op dit moment. Daarnaast worden Nvidia kaarten recentelijk goed ondersteund door Claymore voor het minen op Ethash waardoor het gat nog kleiner wordt tussen AMD en Nvidia. Een alternatief waarbij de beste Hash per Watt ratio geeft, is onze Nvidia Modded Miner, met speciale GTX 1060 6GB kaarten voor mining, deze beschikken over sneller geheugen en hebben geen aansluitingen voor een monitor, waardoor de prijs een stuk lager is. Deze kaarten zijn speciaal voor mining ontworpen!

Ik wil de beste prijs/kwaliteit, weinig risico en een lage instapprijs! | MODDED 1060

Dan is de Nvidia Modded GTX 1060 6GB Miner het beste voor jou, dit zijn de best geprijsde gpu miners met de beste hash per Watt ratio, dus super zuinig. Deze miner is ook goed op Ethash! Lees meer over onze Modded Nvidia 1060 miners.

Ik wil de hoogste hashrate en minder risico! | RX 580

Dan is de AMD RX 580 GPU Miner de beste keuze. Deze behaalt de hoogste hashrates op Ethash en eventueel dual mining op Ethash en LYRA2REV2!. Lees hier alles over onze AMD RX 580 miners.

Ik wil alleen Ethash minen! | RX 470

Dan is de AMD GPU miner het beste voor jou, deze miner is toegespitst op het minen op Ethash. Op andere algoritmes zal de miner minder effectief in zijn dan zijn Nvidia broertjes. Lees hier alles over onze AMD RX 470 miners.

Wat zorgt dan nu voor de voorkeur voor Nvidia?

Dat is het verbruik in stroom! Nvidia videokaarten verbruiken veel minder stroom per Hash dan AMD kaarten, dit zorgt ervoor (zeker wanneer je een relatief hoog tarief voor stroom betaalt) dat je stroom kosten vele malen lager is dan met een AMD miner.

Een ander voordeel van Nvidia miners waar niet licht over nagedacht mag worden is dat deze inzetbaar zijn voor het minen van veel meer algoritmes dan AMD miners. Dat zorgt voor meer flexibiliteit, mocht je een ander algoritme gaan minen dan kun je gemakkelijk switchen met de Nvidia Miner, dat is bij AMD wel anders.