LEVENSLANG GARANTIE

Arctic Secrets introduceert levenslange garantie op alle (game) PC modellen die door de professionals van Arctic Secrets worden geleverd. De levenslange garantie houdt in dat er geen uurloon en/of servicekosten in rekening worden gebracht bij een eventueel defect.

In het kort:

Je geniet van levenslang garantie, zolang jij leeft en je systeem jaarlijks naar ons opstuurt voor gratis jaarlijks onderhoud. Doe je dit niet, geen man over boord, je garantie wordt dan simpelweg omgezet naar de 4 jaar standaard garantie. Uurloon en vervanging van je onderdelen worden niet in rekening gebracht zolang er garantie rust op je PC, zij het levenslang of 4 jaar standaard garantie.

Arctic Secrets gebruikt de beste kwaliteit onderdelen, heeft jarenlange expertise in huis op het gebied van assemblage en heeft de beste engineers in huis welke een kwaliteitsnorm hanteren die de reguliere markt ver te boven stijgt. Daarom bieden wij dan ook een exclusieve lifetime service beleid aan op alle nieuwe computers die rechtstreeks zijn aangekocht bij Arctic Secrets. Dit beleid garandeert dat elke klant, die een nieuwe computer heeft aangekocht, geen uurloon en/of servicekosten hoeft te betalen bij een eventueel defect. Het beleid geldt enkel voor de originele aankoper van het systeem, uitrusting en/of upgrades die aangekocht en geïnstalleerd zijn door Arctic Secrets, en enkel geldig voor de classificaties advanced, extreme en ultra. Voor budget- en value computers of onderdelen kunnen wij geen levenslange garantie aanbieden en geldt de fabrieksgarantie van de individuele onderdelen.

Doordat de technologie niet stil staat kan het zijn dat bepaalde onderdelen niet meer leverbaar zijn in de volledige garantieperiode. Arctic Secrets zal dan bij een eventueel defect of reparatie gebruik maken van nieuwe, gebruikte, refurbished of vergelijkbare onderdelen. Indien bepaalde onderdelen niet meer leverbaar zijn, niet meer worden gefabriceerd of simpelweg niet meer actueel zijn waardoor reparatie of upgrade van het systeem niet meer mogelijk zijn behoudt Arctic Secrets het recht om niet te repareren en een in-store creditering toe te kennen t.w.v. de marktwaarde van het systeem.

Als toevoeging aan het Lifetime Service Beleid garandeert Arctic Secrets voor de hardware van zijn nieuwe systemen als volgt; alle onderdelen in een nieuw systeem genieten de maximale fabrieksgarantie. Deze worden bepaald door het serienummer van het desbetreffende onderdeel. Voor meer informatie over de garantie van bepaalde onderdelen verwijzen we door naar het garantiebeleid van de fabrikant of de productspecificaties op onze website.

Het Lifetime Garantie Beleid en de garantie zijn niet van toepassing bij *:

  • Fysieke schade, misbruik of verwaarlozing;
  • Schade door eigen transport of verkeerd gebruik van het product;
  • Reparaties, upgrades en modificaties die niet verricht zijn door Arctic Secrets;
  • Blootstelling aan extreme temperaturen, vochtigheid, stroomfluctuaties, blikseminslagen of onjuiste elektrische stroomtoevoer
    (om uw systeem te beschermen kun je samen met de computer een overspanningsbeveiliging (Brennenstuhl) aankopen);

Verder vervalt het recht op dit beleid en software ondersteuning* wanneer er geen gebruik gemaakt wordt van het, door ons aangeboden jaarlijkse gratis onderhoud (APK), indien de originele Windows installatie verwijderd, opnieuw geïnstalleerd of aangepast wordt zonder hiervoor toestemming te hebben verkregen door Arctic Secrets en indien de installatie van de programma’s zoals bij levering van de computer aangepast of verwijderd wordt. Deze aanpassingen hebben verder geen invloed op de (fabrieks)garantie van de hardware.
Heb je nog vragen over de garantie op jouw (toekomstige) Game-pc? Neem dan direct contact op met onze klantenservice via live-chat of bel direct: 046-460 02 22

*Deze opsomming is niet limitatief: er wordt door Arctic Secrets per schadegeval beoordeeld of deze onder het beleid valt.