Premium service Synergie

Wij zijn een wolf-pack dat samen op jacht gaat om te zorgen dat we de beste kwaliteit kunnen garanderen. De synergie tussen support, productie, development en content zorgt ervoor dat we samen weloverwogen keuzes maken om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen en te voorzien van de ultieme game-ervaring.

Deze ultieme game-ervaring begint namelijk bij ons al voordat je een PC besteld. Het zelf samenstellen van je game PC is al een geweldige game op zichzelf. Maar toch is het zo dat het feest pas echt begint als jij je nieuwe game PC thuis geleverd krijgt. Alles aansluiten, en gamen maar!

Stel nu zelf je game PC samen met onze premium selectie aan game PC hardware!

Maak een keuze uit een van onze zeer populaire vaste Arctic Gaming modellen!

4,2
 
164 Reviews
 

Premium service. Je wordt via whatsapp op de hoogte gehouden van je bestelling

Transparante communicatie

Bij Arctic Gaming zit iedereen op de plek waar de passie voor PC gaming en PC hardware het best tot zijn recht komt. Iedereen vult elkaar naadloos aan en heeft respect voor ieders expertise. Onze klantenservice is op heel veel verschillende manieren te bereiken. Je kan bellen, mailen, chatten en zelf sinds een tijdje ook whatsappen! Zo zorgen wij ervoor dat je altijd toegang hebt tot onze transparante communicatie.

Wat de service van Arctic Gaming ook zo premium maakt is dat je in contact komt échte gamers. Ieder lid van het Arctic Team is zelf een gamer in hart en nieren. Dit zorgt ervoor dat wij altijd het maximale begrip hebben voor je situatie mochten er problemen zijn met je game PC. Ook zorgt dit voor een laagdrempelige en persoonlijke sfeer waarin je je al gauw zult thuis voelen. We zijn dan misschien wel een bedrijf, maar we lijken meer op elkaar dan je denkt! Échte gamers, écht begrip!

Wat wij doen bij Arctic Gaming

Bij Arctic Gaming staat service hoog in het vaandel. Wij streven er altijd naar om onze expertise zo toegankelijk mogelijk te maken. Je kunt ons namelijk altijd om advies vragen via chat, telefoon, mail en zelfs WhatsApp. Ook zijn we via onze sociale media extreem toegankelijk en behulpzaam. Omdat ons team bestaat uit echte gamers en hardware fanaten hebben wij als geen ander begrip voor frustraties omtrent je game PC. Heb je vragen? Aarzel dan niet, en stel ze gerust aan échte gamers!

Game pc upgrade Service

Als je al een Arctic Gaming pc hebt dan kunnen wij je altijd helpen met het upgraden van je game PC. Zelfs als je een game PC hebt die niet bij ons gekocht is, dan kunnen wij je altijd vrijblijvend adviseren en helpen met om je game PC weer meer power te geven. Wij kunnen op aanvraag altijd kijken welke hardware het beste past in je bestaande samenstelling. Is je game PC verouderd? Dan zullen wij je adviseren en kijken naar andere oplossingen.

Vrijblijvend advies
Premium hardware
Software update