Over Ons

OVER ONS

Arctic Secrets is de eerste 'boetiek computerwinkel' die zich richt op de bouw van zeer hoogwaardige game pc's, uitsluitend gericht op de Europese markt. Wij zijn échte game computerfanaten en steken al onze passie in de ontwikkeling van de beste gaming computersystemen ter wereld.

Meer over Arctic Secrets

Arctic Secrets is gevestigd in Beek in Nederland. We bevinden ons in één van de belangrijkste logistische knooppunten van Nederland. Daardoor kunnen we onze high end gaming pc's snel en effectief door heel Europa distribueren.Onze technici hebben jarenlange ervaring en zijn de besten in hun vakgebied. Ze garanderen dat u een perfecte maatwerk game pc ontvangt welke volledig aan uw wensen en eisen voldoet.Naast het bouwen van volledig op maat gemaakte game computers richten we ons tevens op de ontwikkeling van nieuwe hard- en software waarmee we onze game pc's nog verder kunnen verbeteren en nog beter kunnen onderscheiden.

We streven altijd naar perfectie als het om game computers gaat. Daarom bieden we onze klanten de meest hoogwaardige game pc's, bestaande uit onderdelen van hoge kwaliteit. Bovendien bieden we premium service en korte levertijden. Bent u benieuwd in welke regio's wij werkzaam zijn? Bekijk onze contact informatie.